![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9AuWit56Rdn4S3dfoJUA4prC9SbjOkh2He7RR4TXmqJYC6vQsaXk8LGA6iDNjRRAZTOywz-9HG0xy3sJ_petPNCkU-Q66cDZg9s5uKRJpleZ-NGjqNEukSdHdvaBvCWwilKXRs6r0ZR8/s320/escalivada.jpg)
L'escalivada és un plat tradicional de la cuina catalana amb pebrots, albergínies, cebes i de vegades patates escalivades i pelades o bacallà salat.
L'escalivada es menja sola, com a entremès, de vegades acompanyada d'embotits. També pot acompanyar un plat principal de carn, o amanir una coca.
L'escalivada es menja sola, com a entremès, de vegades acompanyada d'embotits. També pot acompanyar un plat principal de carn, o amanir una coca.
Molt bé!
ResponEliminaEt recomano que com molt bé has fet -ho torno a repetir- parlis una kica del plat o menjar en qüestió per a després posar la recepta.